Nieuws

Adembenemend

Een nieuw project is gestart onder de naam Adembenemend.
Adembenemend is een rondje fietsen door Nederland, met als doel ophalen van geld, voor onderzoek naar Longvlieskanker veroorzaakt door asbest (Mesothelioom) en voor PH  Pulmonale Hypertensie.

Met het opgehaalde geld willen een bijdrage leveren of wellicht alle benodigde e-Noses bekostigen.
Een e-Nose is een elektronische neus, waarmee snel en zonder ingrijpende handelingen belangrijke informatie kan worden verkregen over de ziekte en de behandeling daarvan.
Er kan maatwerk geleverd worden, iedere patiënt reageert anders op een behandeling, met de e-Nose is deze beter te volgen en bij te sturen.

Adembenemend zijn de ziektes waar we voor gaan fietsen, een adembenemende tocht moet het worden, waarbij we alle aan asbest gerelateerde bedrijven willen vragen een bijdrage te leveren aan deze actie.
Voor iedere bijdrage van ten minste €1000,- fietsen we langs het betreffende bedrijf.
Hierdoor ontstaat een monstertocht die non stop doorgaat met 4 fietsers, die elkaar van tijd tot tijd zullen afwisselen.

Er komt een speciale actiesite voor deze tocht, dit is www.adembenemend.nl hier zal dadelijk alles te volgen zijn over de ontwikkelingen en uiteindelijk de tocht zelf.
Niet alleen bedrijven kunnen sponseren, iedere bijdrage is welkom. 
Meefietsen en etappes is mogelijk, hiervoor vragen we een bijdrage van €75 per uur.
Maar ook de route kan beïnvloed worden voor €250,- voor dit bedrag kan een highlights opgenomen worden in  de route, daar rijden we voor om en als bewijs maken we daar een foto, die live wordt gedeeld, hierbij kan niet gedacht worden aan bedrijven, waar wel aan gedacht kan worden is een stop op de Zeelandbrug, voor een stadhuis in een bepaalde stad, voor een molen, op de top van een heuvel etc etc. 

Uiteindelijk eindigen we de rit in Amsterdam bij het
Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis op 24 september om 15:00

 

Adembenemend Hart voor Longen