Nieuws

Afloop klaverjastoernooi Buitenpost

Klaverjastoernooi Buitenpost afgesloten met bekendmaking en collecte.

In het afgelopen jaar zijn er tijdens het klaverjastoernooi verschillende speelrondes gespeeld, over verschillende speeldagen, in Buitenpost. De opbrengst hiervan werd zondagmorgen 28 mei bekend gemaakt. Nadat wij een zeer korte presentatie hebben mogen houden over Voorvechter en onze promo op de beamers mochten laten afspelen. Werd symbolisch het bedrag bekend gemaakt, wat er bijeen gespeeld is.

Het bedrag is mooi afgerond naar boven. Hierdoor is er totaal €600,- bijeen gespeeld is. Een bovenverwachting mooie bijdrage. Na deze overhandiging, is nog eens een collecte gehouden. Deze werd mooi aangeprezen door Grietha, erg mooi en leuk gedaan!

opbrengst €600,-
symbolisch overhandigen opbrengst klaverjastoernooi

In 2 van de gehouden speelrondes is ook meegespeeld. Om zo te ervaren hoe het op dergelijke avonden er aan toe gaat. En dat was zeker erg gezellig en door enkele werd er ook nog best fanatiek gespeeld. Wel wennen aan het speltype, de Amsterdamse regels werden toegepast. Gelukkig was daar begrip voor. De laatste speelronde werd gehouden op een zaterdagmiddag met een afsluitende barbecue  en een prijsuitreiking.

Volgend jaar zal weer een dergelijk klaverjastoernooi worden georganiseerd, met zeer vermoedelijk een ander doel, maar mochten jullie er niet uitkomen, voor ons mag het op herhaling, te meer dat na de presentatie opmerkingen kwamen dat de presentatie meer ruimte had mogen krijgen. Wij komen dan graag op herhaling om meer te vertellen over het ontstaan van en de doelstellingen van Voorvechter.

Ook de opbrengst van de collecte is bekend gemaakt. Met een opbrengst van €560,40 is de opbrengst van het klaverjastoernooi bijna verdubbeld!! De totale opbrengst komt daarmee uit op €1160,40!!!
Dit is ver boven verwachting en motiveert. Motiveert om ook dergelijke toernooien te gaan organiseren en wellicht ook andere aan te moedigen dergelijke toernooien op te zetten, elders in het land.

Namens het bestuur van Voorvechter, willen wij iedereen bedanken die een rol heeft gehad in de organisatie van dit klaverjastoernooi en alles wat daar meer bij komt kijken. Zoals beloofd zal ik bij komende edities nog eens komen aansluiten.

 

Een gedachte over “Afloop klaverjastoernooi Buitenpost

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: