Nieuws

Bronbokaal

Zaterdag 19 december 2015, werd de bronbokaal georganiseerd. Een zaalvoetbaltoernooi voor jong en oud, wat inhield een jeugdtoernooi in de middag en voor de volwassenen in de avond/nacht.
Een jaarlijks terugkerend fenomeen in Berkel en Rodenrijs, vanuit de GKV de Bron.

Dit jaar zou de opbrengst ten goede komen aan Stichting Voorvechter. Het enige wat wij zelf moesten regelen is wat foldermateriaal (geschonken aan ons) en een collectebus, samen met een donatiebox is dat de eerste investering geworden in Voorvechter. Daarnaast werden wij aanwezig geacht te zijn om tijdens het toernooi het een en ander over ons te mogen vertellen.

Met een hoop enthousiaste kinderen werden de folders uitgedeeld en ging de collectebus meermalen rond, waarmee uiteindelijk een bedrag van €286 is opgehaald. Ook een deel van het inschrijfgeld komt ons ten goede, na aftrek van de gemaakte kosten, bleef er een bedrag over van €255, een totale opbrengst van €541 en dat is meer dan aanvankelijk gedacht.

Ook middels deze weg willen wij de organisatie hartelijk bedanken, weer een initiatief van buiten onze stichting, voor een van onze doelen, precies wat wij willen, een platform zijn voor initiatieven, om geld op te halen voor onze doelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *