Nieuws

Brunch voor het Familiehuis met pasen

Een brunch met Pasen, voor het familiehuis, inmiddels kunnen we wel spreken van traditie.

Sinds de oprichting van stichting Voorvechter, dragen wij het familiehuis een warm hart toe. Dit blijkt onder andere uit de verschillende projecten, welke wij reeds hebben gerealiseerd voor het Familiehuis. Een van die projecten is inmiddels steevast een brunch met Pasen. Ook dit jaar weer georganiseerd, voor een derde keer op rij.

In de eerste twee jaargangen, werd een de brunch bekostigd met de verkoop van paasbroden en eieren. Dit jaar is dit anders. Buiten het feit dat ook dit jaar weer paasbroden en eieren zijn verkocht, is de brunch nu gesponsord,en wel door Pietersen Elektriciteit. Ten behoeven van deze paasbrunch, hebben zij een bedrag gesponsord. Hiermee konden aankopen worden gedaan. Bij onder andere bakker Herweijer, de bakker waar ook de paasbroden en eieren vandaan kwamen dit jaar.

De Paasbrunch bestaat uit stollen, broodjes, de gebruikelijke vruchtensappen, beleg voor op de broodjes en fruit.

vers en lekker
overzicht van artikelen waaruit de brunch bestaat.

Samen met Kees Luijendijk, de grote aanjager van dit project en met Lennart en Johan is de paasbrunch bezorgd bij het familiehuis. Daar konden wij de twee aanwezige enthousiaste vrijwilligers verrassen. Onder het genot van een kop koffie, vertelde zij hoe blij zijn zijn met acties als deze. Hoe belangrijk dit is voor de gasten die verblijven in het familiehuis. Zij moeten de feestdagen doorbrengen, ver van huis in een vreemde omgeving. Doordat een dierbare voor behandeling in het naast gelegen Daniel den Hoed wordt behandeld.

Geweldig om te zien wat een dergelijke actie teweeg brengt, het is een klein gebaar met een groot effect. Daarom hopen wij nog jaren deze traditie in ere te kunnen houden. Het doet ons zeer veel, als het een ander ook veel doet.

Help ons daarom mee, zet je belangeloos in voor een ander, dat is waar wij voor staan.