Lakens

Doel is behaald zie nieuws bericht


Het eerste project wat we als Stichting Voorvechter mogen omarmen, is een project met het Daniel den Hoed Familiehuis. Het Familiehuis wil onderdak bieden aan familieleden van kankerpatiënten die worden behandeld in het Erasmus MC. In de directe nabijheid van het ziekenhuis kunnen deze bij hun logeren voor korte of langere tijd om dichtbij hun partner, familielid of vriend te zijn.
Het familiehuis staat recht tegenover het Daniel den Hoed Ziekenhuis, waardoor op de sloffen het ziekenhuis bezocht kan worden, om bijvoorbeeld een goede nacht te wensen vlak voor het slapen gaan. Het bied de gast, maar zeker ook de patiënt welke in het ziekenhuis ligt de nodige rust, zeker wanneer men van verder gelegen plaatsen komt.
Het Familiehuis draait voornamelijk op vrijwilligers. Deze zetten zich 24 uur per dag en 365 dagen per jaar in, om de gasten een warm 2e huis te bieden, waar men zich kan terug trekken of  eens een praatje kunnen maken met de medewerkers van het Familiehuis, waarbij ook de gast centraal staat en ook aandacht krijgt.
Het Familiehuis beschikt over 13 kamers met badkamer, comfortabel ingericht en geschikt voor langdurig gebruik. Er kan gebruik worden gemaakt van alle voorzieningen, zoals keuken, eetkamer, was- en strijkgelegenheid. Waardoor de  gasten in de buurt van hun familieleden of vrienden in het ziekenhuis verblijven op een comfortabele manier.

Het doel:
Door de jaren heen zullen verschillende dingen verouderen of slijten en daarom moeten worden vervangen, op de site van het Familie huis is dan ook regelmatig een verlanglijst te vinden
( http://familiehuis.nl/helpen-of-doneren/verlanglijstje )
Zo ook zijn wij in contact gekomen met het Familiehuis, de wens is om nieuwe dekbedden te krijgen compleet met moltons, lakens, kussen, slopen, hiervoor willen wij Vechten.

De kosten die dit met zich meebrengt zijn €1400,-

Vecht jij mee?
Zet een actie op, laat je sponsoren voor je sportieve prestatie, alleen of met een team.
Of sluit je aan bij van onze acties`, welke binnenkort ook hierop de site zullen verschijnen.

Doneer een overnachting
Uiteraard kan en of mag je ook doneren, een mooi richtbedrag is €21,- dit zijn de kosten van een kamer per dag in het Familiehuis.