Nieuws

de Leentour

Het lijkt weer even rustig zo na de oliebollen actie, maar ondertussen gebeurd er weer een hoop, zal binnen afzienbare tijd het jaarverslag verschijnen en zijn de voorbereidingen van de paasbroden en meer in volle gang.

Maar zoals de titel al zegt, zijn we ook bezig met een bijzondere tour, dat zit hem niet alleen in de naam, maar ook in de tour zelf. De Leentour zal voor ingewijden geen verrassende naam zijn, maar daarnaast is het ook een afkorting van de steden die aangedaan worden met deze tour, namelijk als startplaats Lelystad en finishstad Enkhuizen.

Het bijzondere aan deze tour is, dat deze met de waterfiets afgelegd moet worden, met een team van 4 fietsers op een boot, een sportieve uitdaging, waarbij de deelnemende teams zoveel mogelijk geld bijeen brengen middels sponsoring.

Nu staat dit project nog in de steigers, maar omdat er al enthousiaste reacties komen, wilde we een ieder hier toch ook al van op de hoogte brengen. Vanuit Lelystad werd al gevraagd of we dit 30 april al rond kunnen krijgen, dit is voor ons net te ambitieus, maar we hebben onze zinnen nog wel op dit jaar gezet. Samen met Arno Torn zijn er al verschillende contacten geweest, waarui de meeste zeer positief zijn. De komende weken hopen we toestemming te krijgen van Rijkswaterstaat en de havens die we aan doen, zodra dit akkoord er is (gaan we gemakshalve maar vanuit) kunnen alle registers los. Waterfietsen en boten regelen, vergunningen, een start en en finishevenement organiseren. Deelnemers ronselen, website bouwen, sponsoren zoeken en nog veel meer.

Hulp is altijd welkom, lijkt het je leuk mee te helpen aan dit evenement op wat voor manier dan ook, meld je dan aan. Stuur een mail naar jf.torn@voorvechter.nl  Een unieke kans om aan iets bijzondere mee te bouwen.

leentour

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *