Doelshop

Gratis doneren aan stichting Voorvechter, het kan!!
Via DoelShop kun je gratis doneren door te shoppen bij alle aangesloten webshops. Je hoeft hiervoor alleen maar door te klikken naar de shop of een product (zoals bij Bol.com & Zalando) en een aankoop te doen. Dit kost je geen cent extra en je steunt Voorvechter!!

online steunen

Gratis doneren aan Stichting Voorvechter?

Shop je wel eens online? Regel je verkeringen online? Of je telefoonabonnement verlengen?
Als je dit voortaan via voorvechter.doelshop.nl gaat doet, doneer je 
gratis aan ‘Stichting Voorvechter’ zonder dat het je zelf iets extra kost! Neem eens een kijkje naar de velen verschillende webshops die aangesloten zijn.

Online winkelen via Doelshop.nl kan op verschillende manieren, je kan je favoriete onlineshop opzoeken, maar je kan ook zoeken op een product dat je nodig hebt, het product wordt dan vergelijken, bij alle aangesloten webshops, betaal je ook niet te veel voor je product.
Heeft een product een gelijke prijs met een andere aanbieder, dan zou je kunnen kijken welke aanbieder de hoogste donatie oplevert.

Je kunt alle producten zoeken en vergelijken van alle grote webshops (Bol.com, Booking.com, Wehkamp, OAD Reizen, Coolblue, Mediamarkt enz). Het product koop je uiteindelijk bij de webshop zelf.
Doordat je dit via onze pagina doet geef je kosteloos een 
donatie aan stichting Voorvechter.

Denk bijvoorbeeld ook aan je verzekeringen, een autoverzekering, zorgverzekering, opstalverzekering, reisverzekering, etc. etc. je kan het vergelijken en afsluiten. Bij dergelijke aankopen, worden grotere donaties gedaan.

Hoe werkt het?
Je kunt dit doen door op Doelshop.nl “Voorvechter” te kiezen of door via voorvechter.doelshop.nl te shoppen.
Bij iedere aankoop doneer je dan automatisch en 
kosteloos aan ons doel. Als Doelshop.nl een ”klant” aanlevert aan een webshop krijgen zij een bonus als ”bedankje”. Dit is vaak een percentage van het aankoopbedrag. Doelshop.nl geeft 75% van deze bonus door aan stichting Voorvechter! De andere 25% gebruiken zij voor eigen onkosten.