Nieuws

Eerste bijdrage 2018

Een eerste bijdrage van dit jaar

Zoals de titel al aangeeft, hebben wij de eerste bijdrage van 2018 kunnen verwezenlijken. Wederom hebben wij deze mogen leveren aan het Viro-immunotherapie Alvleesklierkanker onderzoek in het Erasmus MC.  Ook deze keer is deze gebruikt voor Hyclone Foetaal bovine serum (FBS), zie ook dit artikel.
Met deze bijdrage hebben wij €1126.93 besteed. Een verzoek tot deze bijdrage hebben wij gekregen van het Erasmus MC en ingewilligd.

Prinses Maxima centrum

Het afgelopen halfjaar zijn wij ook bezig geweest met het Prinses Maxima Centrum, de communicatie loopt hierbij bijzonder stroef en langzaam, waardoor het geld maar blijft staan op de rekening en daar is de ontvangen bijdrage niet voor bedoeld. Wellicht dat er dan toch een ander doel gezocht zal moeten worden.  De moeite zit in de bereikbaarheid en de tijd die verstrijkt tijdens de mail wisselingen. Ook onze werkwijze lijkt niet over te komen, als er een doel binnen het project wordt gevonden, worden wij gevraagd geld over te maken naar een rekening. Precies wat wij niet willen doen. Wij willen rekeningen betalen van de middelen die zijn aangeschaft of deze middelen zelf aanschaffen.

kleine bijdrage, mooi gebaar

Hoewel de bijdrage niet groot is, al helemaal niet met vergeleken met de ramingen die het onderzoek moeten gaan kosten. Wordt deze bijdrage als zeer zinvol en waardevol ervaren en gewaardeerd. En als deze kleine bijdrage bij elkaar opgeteld worden, gaat het om een bijdrage die er meer toe gaat doen. De bijdrage van stichting Voorvechter voor dit onderzoek is dan €4985,38.

Dit zal niet het eindbedrag zijn, als u ook aan dit onderzoek een bijdrage wilt leveren. Kan u een donatie overmaken met de vermelding Alvleesklierkanker onderzoek. Wij kunnen met deze bijdrage samen met de onderzoekers weer een mooie bestemming vinden binnen dit onderzoek, waarbij u weet waar uw geld is besteed.