Nieuws

Eindejaarsbijeenkomst SGS Search

Allereerst wensen wij iedereen bij deze een mooi en goed 2018!!!

Aan het einde van het afgelopen jaar, hebben we een mooi bijdrage mogen ontvangen van SGS Search. Ieder jaar wordt bij SGS Search, het jaar afgesloten met een eindejaarsbijeenkomst. Deze eindejaarsbijeenkomst wordt dan op zijn beurt weer afgesloten met een kerstmarkt. Hierbij kunnen de medewerkers een eigen cadeau uitzoeken.

Wanneer er dan “punten” overblijven, kunnen deze besteed worden aan kleine prullaria, of dit jaar gedoneerd worden aan een goed doel. Dit goede doel is Voorvechter geworden. Voor het einde van de presentatie werd de mogelijkheid geboden, kort iets te vertellen over stichting Voorvechter. Met de zenuwen gierend door de keel, iets vertellen aan allemaal bekende is toch lastiger dan aan onbekende. Een quote die ik wel vaker had gehoord, maar nu zelf kon ervaren.

Als klapper op de vuurpijl, na de korte toelichting, stelde Udo Waltman voor het bedrag te verdubbelen. Een aangename verrassing, bovenop het toch al fantastische initiatief. Hiermee werd het formele deel afgesloten en de eerste punten stroomde al binnen voor de markt was geopend.

Bij de kassa’s stonden twee donatieboxen, met een mooi opschrift zoals hieronder afgebeeld.

 

donatiebox
afbeelding op donatiebox

Naast de mogelijkheid die werd geboden om een mooi bedrag op te halen, was er ook de mogelijk meer tekst en uitleg te geven. Over de doelen van Voorvechter, de beweegredenen en meer. Hieruit ontstonden mooie gesprekken met mogelijk ook nieuwe kansen om andere activiteiten te ontplooien, of bij huidige activiteiten aan te sluiten als goed doel.

Het resultaat.

De zelfde avond werd het totaal opgehaalde bedrag in het oor gefluisterd. Er is die avond voor €800,- gedoneerd en met de ingezette verdubbelaar kwam het eindbedrag uit op €1600,-

Een bedrag waar we niet eens op durfde te hopen. Iedereen die hieraan een steentje heeft bijgedragen, willen wij nogmaals hartelijk bedanken. Zoals tijdens de eindejaarsbijeenkomst aangegeven zullen wij dit geld gaan besteden aan het Prinses Maxima centrum in Utrecht. Het oncologische centrum voor kinderen in Nederland.