Nieuws

Gratis doneren

De feestdagen komen we weer aan, de winkels staan al weer vol met Sinterklaas artikelen en de tuincentra zijn al weer helemaal in de kerstsferen. Het jaarlijkse journaalbericht over de levertijd van pakketten in deze periode is alweer voorbij gekomen. Ook een tijd waarin we weer kijken naar onze zorgverzekering om over te sluiten etc. etc.

Een mooi moment om iedereen weer weer eens te herinneren aan www.doelshop.nl

online steunen

Voor ons is dit een mooi medium om geld binnen te krijgen om daarmee onze kosten die wij maken voor een bankrekening en de website te bekostigen. Elk jaar kosten deze gemiddeld €200,- Met de inkomsten vanuit Doelshop redden we dat niet en moeten deze kosten betaald worden met inkomsten uit de Vrienden van pot.

Werking van Doelshop is simpel, bij aanmelding en of inloggen op deze site, kunnen alle aangesloten webshops bezocht worden. Aankopen kosten niets meer dan via de rechtstreekse benadering van deze site’s. Het voordeel voor is, wanneer er een aankoop is gedaan, er een klein deel van het aankoop bedrag, wordt gedoneerd aan ons (ten minste als bij het inloggen onze stichting als doel is aangemerkt).

Waar zoal aan gedacht kan worden is vrijwel alles wat op het internet beschikbaar is. Van Dagelijkse boodschappen bij de AH, speelgoed bij vrijwel alle bekende speelgoedwinkels, kleding van merkshops tot warenhuizen. Verzekeringen, reizen, eten bestelsites en veel meer. Neem er maar eens een kijkje via deze link. Meer hebben we beschreven op onze site op de deze pagina.

Een makkelijkere donatie kan bijna niet en het kost niets extra’s!!