Nieuws

Leuk bericht op de website van Familie huis daniel den hoed

Graag citeer ik het nieuws bericht van Familiehuis Daniel den Hoed (http://familiehuis.nl/home/nieuws/voorvechter-deelt-de-lakens-uit)

[begin citaat]

 

De broers Johan en Michiel Torn verloren hun vader na een lang ziekbed aan kanker. Dat inspireerde hen om een stichting op te richten waarmee ze kankerpatienten willen helpen. Niet om fondsen te werven voor onderzoek, maar vooral om te steunen met concrete en tastbare zaken die het leven van patienten verlichten. Verifieerbaar en heel transparant. Na een bezoek aan het Familiehuis Daniel den Hoed waren ze ‘om’.

Er werden tal van acties opgezet om het Familiehuis te steunen. Met Pasen kwamen de Voorvechters weer langs – ditmaal niet met lege handen. Met een complete brunch – gedeeltelijk geholpen door bakker Herweijer in Vlaardingen – maakten ze Pasen tot een feestje voor onze gasten. Hun doel was duidelijk: alle gastenkamers in het Familiehuis voorzien van nieuw linnengoed. Dat is gelukt; met een fantastische donatie van € 2000 werd een prachtige bijdrage geleverd en konden we mooie nieuwe dekbedhoezen en handdoeken aanschaffen voor alle slaapkamers. 

Onze dank is groot aan deze voorvechters van kankerpatienten!

[einde citaat]

graag gedaan, en we komen snel nog eens langs

De VoorVechters

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *