Nieuws

Meedoen

Wij willen proberen de komende jaren allerlei projecten te gaan zoeken, waarvoor geld ingezameld kan worden, zoals ook met de lakens voor het Daniel den Hoed Familiehuis. Juist met mensen die affiniteit hebben met de betreffende instelling, ze kennen de instelling, omdat het in de buurt is, ze er wel eens zijn geweest of over gehoord hebben van anderen die er zijn geweest.

Als stichting willen wij activiteiten ontplooien, maar liever zien we iedereen activiteiten ontplooien. Of het nu gaat om een school die flessen inzamelt, een sportvereniging die sponsorloop organiseert, een buurtvereniging die een klaverjastoernooi opzet, des te meer initiatieven des te mooier.

Cecilia (mijn dochter) heeft dit al begrepen en doet op school hand en spandiensten en heeft zo weer €2,- verdient, het zijn niet de grote bedragen waar het omgaat, steeds de kleine bedragen, uit kleine acties, levert op den duur genoeg op, om bijvoorbeeld de €1400,- op te halen voor het familiehuis.
Inmiddels is er nog €900,- nodig. Een deel van de inkomsten op algemeen hebben we doorgeschoven naar dit project, we willen deze zo snel als mogelijk inlossen en of afronden. Via www.goededoelshop.nl  zal weldra ook het eerste geld overgemaakt worden en zal worden verrekend in de lakens voor.

Trouwens, in januari toen stichting Voorvechter goeddoel van de maand was (bij www.goededoelshop.nl ) is er bijna €200,- opgehaald, allemaal kleine bijdragen door aankopen van veel verschillende mensen wat toch een flink bedrag bij elkaar brengt om een project mee te financieren.

Dus heb je ideeën, geef ze door, of probeer het maar eens op te zetten en waar mogelijk zullen we uiteraard proberen te helpen, alleen met een meewerkende en denkende achterban is er een hoop mogelijk. De meest actieve wordt dan Voorvechter van de Maand. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *