Nieuws

mooie ontwikkelingen t.a.v. waterfiets actie

Een aantal maanden geleden, tijdens een zakelijke telefoon gesprek, kwam Stichting Voorvechter aan bod in het gesprek. Het was in de tijd dat wij nog bezig waren met het opzetten van de stichting en daarin hadden we net een paar mooie stappen kunnen maken, die euforie hierover werd bemerkt en werd bevraagd waar deze vandaan kwam. Zo doende kwam Voorvechter aanbod in dit gesprek.
Dit gesprek werd uiteindelijk beëindigd met de woorden, we moeten hier nog maar eens over doorspreken tegen de tijd dat de stichting staat.

 Nu een  aantal maanden verder, is er over doorgesproken. In de afgelopen week heb ik bij Holland Herstel Groep het een en ander mogen vertellen over Stichting Voorvechter, het ontstaan, het idee erachter en de plannen.
Zo ook is de actie “help Johan naar de overkant” aanbod gekomen. Hierin zal Holland Herstel Groep een aandeel nemen. In het gesprek is toegezegd de waterfiets te sponsoren.  Waarmee een enorme hobbel genomen is dit plan te kunnen realiseren, enorm dankbaar en blij met deze toezegging. Het zal een ieder niet verbazen dat ook dit nieuws leidde tot een enorme euforie.

 Maar dat is niet alles, Holland Herstel groep gaat stichting Voorvechter ook helpen meer naamsbekendheid te verkrijgen, met behulp van sociale media, gesprekken en al wat niet meer.

Zijn we er dan? Nee dat is nog niet alles, mee denken in acties, aanbevelen bij andere bedrijven, contacten gebruiken om onze doelen te behalen etc. etc.

De komende weken zal er gezocht moeten worden, naar een bedrijf of instelling die de waterfiets moet gaan bouwen en of ontwikkelen, wie tips, ideeën en of ingangen weet, laat het weten.

Het waterfietsen zelf is niet het doel wat stichting Voorvechter voor ogen heeft. Het doel is en blijft de strijd tegen voornamelijk kanker aan te gaan

. Gezien de Branche waarin Holland Hersel Groep onder andere in actief is, gaan we de komende tijd op zoek naar een doel welke te maken heeft met Mesothelioom  een nu nog ongeneselijke vorm van kanker, veelal veroorzaakt door blootstelling aan asbest. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: