Nieuws

Oliebollen 2015 groot succes

Dat is nog eens een mooie titel om het nieuwe jaar mee in te gaan. Dit kan alleen met mensen die stichting Voorvechter een warm hart toe dragen. Het team van bakkers is flink uitgebreid en met een hoop mooie bestellingen een uiteindelijk mooie opbrengst.

Nieuw dit jaar was een team van bakkers uit Vinkeveen, Voorvechters Wiliam Leeflang, Pieter Kroon en Matthias Groenendaal hebben ruim 200 oliebollen gebakken, hoewel op voorhand werd aangekondigd dat er niet te veel van verwacht mocht worden, hebben zij gezamenlijk toch €128 opgehaald en de gemaakte kosten uit eigenzak betaald. Hen kun je dus met recht Voorvechters noemen,  je belangeloos inzetten voor een ander is hier meer dan van toepassing! Bedank mannen.

Ook vanuit Vlaardingen mochten we een team optuigen er moesten ten minste 670 oliebollen gebakken worden, zoals gebruikelijk zijn dit er meer geworden, deze rest partij gaat dan traditie getrouw naar het Familiehuis Daniel den Hoed, deze rest partij is dit jaar aangevuld met bestellingen die specifiek besteld werden voor het familiehuis. Met een dergelijk groot team en een enorme lijst aan bestellingen, waren wij aangenaam verrast met een uitnodig om bij Verkade Vlaardingen te komen bakken en dat niet alleen, we werden heerlijk verrast met versnaperingen, top geregeld en bedankt!!
Met 3 bakkers, Bob en Anita Verhage en Tineke Mak en een chauffeur Sylvia Torn zijn in een record tijd  de oliebollen gebakken, ging zelfs zo snel dat met het wegbrengen het niet bij te benen was. Alle betalingen zijn nog niet binnen, maar wanneer deze binnen zijn, is er totaal €796,62 opgehaald, daar zijn €114.06 aan kosten aan gemaakt, waarmee hier de opbrengst uitkwam op €682,56.

Totaal heeft deze oliebollen actie € 810,56 opgeleverd en daar zijn we enorm trots op!

Maar ook op de terugkoppeling over de oliebollen is positief en dat is een compliment aan de bakkers.

Rest ons verder iedereen namens het  bestuur van Stichting Voorvechter een mooie, gelukkig en gezond 2016 te wensen.

2016 01 04 19 52 09

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: