Nieuws

Oliebollen voor prinses Maxima centrum

Ook dit jaar zullen wij oliebollen gaan bakken en verkopen. Deze oliebollen zullen wij zaterdag de 30e van december bakken en bezorgen in de regio Rotterdam, ophalen is nog beter, scheelt ons weer een hoop tijd.

De opbrengst van de oliebollenactie willen wij gebruiken voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht. Dit centrum is nu nog in opbouw en zal medio 2018 worden geopend. Het Prinses Maxima Centrum, wordt het oncologische centrum van Nederland voor kinderen.

In Nederland krijgen tussen 500 en 550 kinderen per jaar de diagnose kanker. Zij worden nu in 7 verschillende universitaire ziekenhuizen behandeld. De meest voorkomende soorten kanker komen er 5-25 keer per jaar voor. Hierdoor raakt de kennis en ervaring versnipperd. Door een centrum op te zetten wordt kennis en ervaring gebundeld, kan men specialiseren en kunnen kosten worden gedrukt. Meer informatie over het Prinses Maxima Centrum is te vinden op http://www.prinsesmaximacentrum.nl/

oliebollen bakken
“oliebollenbakken en zeeën trotseren…”

Ook dit jaar mogen wij gebruik maken van de faciliteiten van Verkade Vlaardingen, om de oliebollenactie op te zetten en uit te voeren, waarvoor al hartelijk dank!!!

Maar dan moeten de oliebollen nog besteld worden, dat kan met deze link.

De prijzen zijn als volgt:

15 voor €11,00
8 voor €7,00
5 voor €5,00

Extra optie’s
16 of meer oliebollen is mogelijk, maar moeten bijtijds besteld worden.

Krenten in de oliebollen kosten €0,50 extra (per bestelling)

Tot en met 29 december 2017 kunt u uw bestellingen doorgeven!
30 december worden de oliebollen gebakken en bezorgd in de regio Rotterdam.
Buiten de regio Rotterdam graag de oliebollen ophalen.

Wilt u nu geen oliebollen bestellen, maar wel een donatie geven voor dit doel? Dan kan dat natuurlijk ook, door een bedrag over te maken op NL31INGB0006620585 onder vermelding van oliebollenactie of Prinses Maxima Centrum.