Bestuur

Voorzitter: Johan Torn

Profile

Graag maak ik gebruik van de mogelijkheid me hier voor te stellen.
Mijn naam is Johan Torn, ben geboren in 1976 te Vlaardingen, waar ik nog steeds woonachtig ben. Samen met Sylvia, mijn vrouw hebben we 3 kinderen, Cecilia, Lennart en Jorik.
Na mijn laatste studie levensmiddelentechnoloog in Delft, ben ik in 2000 begonnen bij Search Laboratorium, wat nu een onderdeel van de SGS group is. Hier ben ik werkzaam als Coördinator van de buitendienst, welke zich bezig houd met eindbeoordelingen na asbestsaneringen.
Leuk vind ik het om uitdagingen aan te gaan en andere daarvoor te motiveren en enthousiasmeren. Mede vanuit deze motivatie is het idee ontstaan, om na Alpe ‘d HuZes 2013, stichting Voorvechter op te richten, samen met Michiel Torn.

Tijdens de oprichtingsvergadering van Stichting Voorvechter ben ik verkozen tot voorzitter.
Vanuit deze positie zal ik mij inzetten, om de Stichting Voorvechter verder uit te bouwen, door het bestuur, deelnemers, geïnteresseerden, sponsoren en instellingen waaraan wij een bijdrage denken te kunnen leveren, te motiveren en enthousiasmeren. Het meest belangrijk hierin vind ik transparantie en of herleidbaarheid, dit is één van mijn kerndoelen om te realiseren en te bewaken.

 

 

Penningmeester: Michiel Torn

Profile
Ik ben Michiel, geboren op 2 oktober 1993 en wonende te Vlaardingen. Afgelopen zomer heb ik mijn opleiding bedrijfsadministratie MBO niveau 4 afgerond. En heb ik bij mijn stage een baan aangeboden gekregen op de crediteurenadminstratie bij Alphatron Marine BV. Verder ben ik werkzaam in de schoolvakantie als recralid op Camping de Oldemeyer. Daarbij komt nog bij dat ik van een sport, spel en beweging houd. En tot slot ben ik sinds kort ook als Penningmeester actief voor Stichting Voovechter.
Het oprichten van Stichting Voovechter doe ik ten ere van mijn vader. Mijn vader vocht tegen kanker, maar na een lange ziekbed verloor hij zijn gevecht. Een gevecht die iedereen kan overvallen. Nu zie ik zijn strijd als die van ons!
Samen kunnen we deze strijd aan en vechten voor een wereld zonder kanker!

 

 

Secretaris: Kees Folmer

ProfileIn 1974 ben ik geboren in Vlaardingen, sinds die tijd woon ik in de Westwijk.
In 2004 ben ik getrouwd met Linda en samen hebben we 3 kinderen.

In het dagelijks leven mag ik werken als service monteur aan heftrucks, reachtrucks, electrische pompwagens etc.
Het gebied waar ik werk is regio Rotterdam en Den Haag

Als hobby mag ik graag een beetje rommelen aan telefoons. (android, nexus)
En verder doe ik ook graag websites verzorgen en proberen deze draaiende te houden.
Verder kan je mij overal op internet wel vinden, Twitter, Google+, Instagram, hangouts, etc
Groetjes Kees Folmer

Stuur Kees een mail naar csfolmer at voorvechter.nl

 

 

Lid: Bob Verhagen

ProfileHe!!…ik ben Bobby, geboren in Belville Zuid-Afrika. Ik ben woonachtig in Schiedam. Naast mijn gezin hou ik veel van sporten en motorrijden. Door een enthousiaste benadering van Johan ben ik terecht gekomen bij de Stichting. Samen hopen wij als Stichting, met behulp van jou/jullie, onze doelen te bereiken.

Stuur Bob een mail via b.verhagen at voorvechter.nl

 

 

 

Lid: Kees Luijendijk

Profile

Mijn naam is Kees Luijendijk.
Ik ben lid geworden van de stichting Voorvechter, omdat ik het bijzonder vind dat vier leden van het bestuur, hun vader aan deze ziekte hebben verloren.
En dat deze tot mijn vriendenkring behoorden ieder op zijn manier.
Ik heb hun lijden van dichtbij meegemaakt en draag de medische wetenschap een warm hart toe.
Om deze vreselijke ziekte te bestrijden en als ik daar iets aan kan doen, dan doe ik dat graag tot heil van de medemens.


Stuur Cees een mail naar C.luijendijk at voorvechter.nl