Nieuws

Paasbroden actie bestel en steun een mooi doel!

Ook dit jaar zijn wij weer gestart met de paasbroden actie en traditiegetrouw, doen we ook dit jaar de actie ten behoeven van het Familiehuis bij het Daniel den Hoed.

In tegenstelling tot vorig jaar, komen de paaseieren te vervallen, dit in samenspraak met bakker Herweijer  Wel kunnen we dit jaar 4 verschillende soorten brood aanbieden, dit zijn:

Paasstol (normaal formaat) a €10,-
Paasstol (klein formaat) a €6,5,-
Amarene stol (normaal formaat) a €16,-
Amarene stol (klein formaat a €10,-

Laatst genoemde is een luxere versie van een normale Paasstol, maar dan luxer aangekleed, onder andere met amarene en overgoten met fondant.

 

Een paasbrood bestellen kan via deze link, broden in de regio groot Rotterdam worden afgeleverd, daarbuiten kan in overleg geregeld worden. Een paasbrood met Pasen is een feest op tafel, gezellig met de familie, maar is ook een mooi geschenk voor personeel of zakelijke relaties, waarmee ook een mooi doel wordt gesteund.

Het Familiehuis zal moeten verhuizen en krijgt een mooie plek op het terrein van het Erasmus MC. Dit kost een hoop geld maar het wordt ook nog eens groter. Enerzijds mooi dat er meer ruimte is voor familie om dicht bij de geliefde te kunnen blijven en anderzijds jammer dat het nog steeds nodig is. Tot die tijd willen wij het Familehuis blijven ondersteunen, omdat je geliefde dicht bij je hebben erg belangrijk is, zeker als het ziekenhuis niet om de hoek is.