Nieuws

Paasbroden en gevulde paaseieren

Zoals ook vorig jaar, gaan wij de boer op om paasbroden te verkopen, dit was vorig jaar een groot succes. Ook toen zouden wij het geld gebruiken voor het Familiehuis Daniel den Hoed in Rotterdam, toen voor lakens, waar €1400,- euro voor nodig was, maar door het succes van deze actie, konden wij voor €2000,- aan linnengoed besteden en enkele kamerjassen en meer. Ook dit jaar gaat de opbrengst naar dit doel, waar de televisietoestellen aan vervanging toe zijn.
Maar er is meer, wij gaan in tegenstelling tot vorig jaar, de boer op met 2 soorten broden, de eerste is gelijk aan die van vorig jaar, voor de zelfde prijs te weten €10,- Dit jaar hebben we ook nog luxer brood, waar je al je vingers bij aflikt, voor €15,- euro per stuk gevuld met amandelspijs, noten en vruchten en overgoten met fondant, uiteraard in een mooie Pasen kleur.
Maar ook hebben we gevulde paaseieren in de aanbieding, in drie maten, klein a €17,50 middel a €22,50 en groot voor €30,- altijd leuk om te geven, thuis of aan het personeel.

En ook dit jaar is onze leverancier kwaliteitbakker Herweijer uit Vlaardingen.

Via deze link, http://www.voorvechter.nl/pasen  kan een bestelformulier worden ingevuld, na bestelling, worden de broden en of eieren thuis of aan de zaak bezorgd vlak voor het Pasen zelf, de betalingen kunnen vooraf gedaan worden, maar ook aan de deur contant.

Waarom het Familiehuis?
Niets is zo belangrijk om familie om je heen te hebben, wanneer je behandeld wordt in een ziekenhuis, zeker wanneer je ook nog eens ver van huis bent. Patiënten uit grote delen van Nederland worden in het Daniel den Hoed behandeld, maar ook vanuit onze bijzondere gemeente in het Cariben. Deze familieleden kunnen een kamer krijgen in het familiehuis, waar een eigen plek is om in terug te trekken, maar ook gelegenheid is andere te ontmoeten, een praatje met de vrijwilligers en meer, op de site van het Familiehuis en Facebook zijn mooie en roerende verhalen te lezen van gasten, deze spreken voldoende over de zin en het belang van een dergelijke faciliteit.  En dan te weten dat deze bijna volledig draait op giften, vrijwilligers en minimale kamerprijzen, kan ook hier alle hulp goed gebruikt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *