Nieuws

Salora

Na de verkoop van onder andere de paasbroden, zijn wij aan de slag geweest om voor het Familiehuis televisietoestellen te krijgen. De wensen waaraan deze tv toestellen aan moeten voldoen, zijn er slechts 2, te weten het beeldformaat en dat deze plat moeten zijn. De huidige toestellen zijn aan vervanging toe, omdat ze oud zijn en steeds meer gebreken vertonen en veel ruimte innemen.

Met het zoeken naar deze toestellen zijn wij lang bezig geweest, met name door toezeggingen die niet waar werden gemaakt is een hoop tijd verloren gegaan, de tijd ging met name zitten in contact met televisie producenten. Na dat het duidelijk werd, dat we op een doodspoor leken te zitten, zijn wij de bekende winkels afgegaan. Met ieder bezoek en gesprek, ging de totaalprijs naar beneden, maar nog niet tot onder de €2000,-

Ook daar kwam verandering in, de aanbiedingen die we aldoor kregen, waren veelal Salora toestellen. Daarom hebben we met hen contact opgenomen en met 2 telefoongesprekken en het uitwisselen van gegevens via de email, was een deal snel gemaakt, een deal van onder de €2000,- en nog de zelfde week werd er geleverd. Dan zie je dat het erg snel kan gaan, in tegenstelling tot de tijd daarvoor.

Woensdagmiddag (19-10-2016) zullen wij de toestellen leveren en plaatsen in het Familiehuis van het Daniel den Hoed. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *