Nieuws

De sint is weer in het land….

Velen van ons hebben er naar uit gekeken. De supermarkten lagen al kort na de zomervakantie al vol, met pepernoten en andere sint versnaperingen.

Nu zaterdag de goedheilig man ook in Nederland is aangemeerd, neemt de spanning steeds meer toe. Kinderen vol spanning, schoenen zetten, gedichten schrijven en of krijgen, surprises, cadeaus (laatste natuurlijk te bestellen via www.voorvechter.doelshop.nl/info) en pakjesavond.

Maak pakjes avond compleet
pieten voor Princes Maxima Centrum

Twee pieten voor Voorvechter.

De sint heeft voor ons twee knotsgekke pieten beschikbaar gesteld. Zij kunnen op pakjesavond een huisbezoek brengen, om de avond helemaal compleet te maken. Via het onderstaande contactformulier kan een afspraak gemaakt worden. Hierin kunnen wensen kenbaar gemaakt worden. Later zullen wij contact opnemen om een tijd af te spreken. De pieten zijn te huren in de omgeving van Vlaardingen en kosten €30,- per halfuur.

Natuurlijk is het leuk om het bezoek persoonlijk te maken, door het een en ander aan informatie te geven over de kinderen. Ook is het mogelijk om de zak met cadeaus mee te nemen en thuis af te geven, extra spannend wanneer er op de deur geklopt wordt en de pieten voor de deur staan.

De €30,- euro die wij vragen voor het huisbezoek, zullen we gebruiken voor het Prinses Maxima Centrum in Utrecht, een te bouwen medisch centrum voor kinderoncologie.

Geen pieten huren voor pakjesavond, maar wel een mooie surprise regelen? Wij vinden het ook leuk om verrast te worden met extra donaties. Dit mag en of kan natuurlijk geoormerkt zijn. Spreekt een bijdrage aan materiaal voor het Princes Maxima Centrum aan, dan kan dat aangegeven worden, bij het overmaken. Ons rekeningnummer is NL31INGB0006620585.

%d bloggers liken dit: