Nieuws

Sponsor Loonbedrijf van Etten Bergschenhoek

Nieuwe Sponsor.

Sinds enkele weken is er een nieuw loge te zien op onze site, van een nieuwe sponsor.

Met nieuwe sponsoren of partners zijn wij enorm blij. Door financiële steun, kunnen doelen bekostigd worden. Bedrijven zoals Loonbedrijf van Etten uit Bergschenhoek sponsort ons met een financiële bijdrage. Met bedragen van €250,- en meer zullen wij deze bedrijven presenteren op de onze site met onder andere een logo.

Op de pagina vrienden van zullen deze bedrijven benoemd worden. Zo zal de een als sponsor en de ander als partner benoemd worden. Samen met de vrienden van, welke personen zijn, die Voorvechter een warm hart toedragen met een jaarlijkse financiële ondersteuning.

Tijdens de verkoopactie van Paasbroden en eieren door Kees Luijendijk, kwam hij ook bij Loonbedrijf van Etten uit Bergschenhoek binnen. Met een poging daar ook paasbroden en of eieren aan de man te brengen. Maar in plaats van een bestelling te plaatsen, kreeg Kees de vraag terug, met welk bedrag Loonbedrijf van Etten, stichting Voorvechter kan ondersteunen. En zo geschiede dat er een dag later een financiële bijdrage was overgemaakt op onze rekening.

Het was tot dan toe niet bekend waar deze bijdrage vandaan kwam bij de overige bestuursleden. Er werd vanuit gegaan dat deze overschrijving te maken had met een bestelling voor paasbroden. Na een toelichting van Kees, viel het een en ander op zijn plaats.

Sponsoren, partners en vrienden, kunnen we altijd gebruiken, zonder hen is het onmogelijk de doelstellingen te behalen. Daarom zal de komende tijd er meer aandacht komen op de onze site voor deze bedrijven en personen.
Meer weten over sponsormogelijkheden een partnerschap of vriend worden van Voorvechter? Vul het contactformulier, zodat wij met u contact op kunnen nemen. Dan stemmen wij gezamenlijk af hoe deze samenwerking tot stand kan komen en onder welke condities.