Nieuws

stilte voor de storm?

Op de achtergrond wordt hard gewerkt. Er zijn verschillende acties op komst, maar die veel voeten in de aarden hebben. Zo is de waterfiets actie nog niet van de baan waar we enige tijd moesten melden dat de TU delft ons toch niet kon helpen, zijn we door gegaan met het zoeken van een waterfiets.

Inmiddels hebben we hulp van buitenaf gekregen, een ervaringsdeskundige helpt ons met raad en daad. Na enkele keren achter het net te hebben gevist, lijken we nu een goede basisboot gevonden te hebben die omgebouwd kan worden tot waterfiets. Zodra dit rond is zullen we daar natuurlijk over verder vertellen, nu rest een goed projectplan schrijven en daarin het plan verder uit te werken.

 

Ook zijn we bezig met een bijzonder evenement, voor fietsers, hardlopers en wandelaars. Hierover hebben we al verschillenden gesprekken gevoerd met bedrijven. De uitdaging zit nu met name in de website, die op de achtergrond enorm complex wordt voor dit project. Hiervoor hebben we reeds een partij gevonden die ons hierin kan en wil helpen, echter hebben we hiervoor een investeerder nodig voor een bedrag van €2500,-
Geïnteresseerde kunnen altijd contact met ons opnemen, waarbij wij meer hierover uit de doeken kunnen doen, wat we natuurlijk willen voorkomen is dat een andere partij met dit idee aan de haal gaat.

Het meest recent is de actie omtrent de oliebollen voor oud en nieuw, in de regio rondom en in Vlaardingen kunnen weer oliebollen worden besteld, zie hiervoor de volgende link http://www.voorvechter.nl/oliebollen-2015.
Ook zal deze actie vanuit Vinkenveen worden opgezet, daar zal later ook meer over bekend gemaakt worden.

Als laatste gaan we kijken of we middels een stoppen met roken actie, als goede voornemen een project kunnen starten, met name via sociale media, waarbij de gestopte zijn eerste pakje rookwaar sponsort via stichting Voorvechter, met als doel onderzoek naar longkanker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *