Onze sponsoren en partners

Onze partners helpen ons met middelen en of diensten en zijn van groot belang voor het voortbestaan van onze stichting en de daarbij behorende activiteiten. Partners kunnen personen en bedrijven zijn.

Onze partners zijn:

 

 Jac. Verkuil bloemsierkunst:
Jac. Verkuil is een specialist op het gebied van het schikken van bloemen voor elke gelegenheid. Bij hen vind u altijd een brede sortering aan verse snijbloemen. Ook voor kwalitatief glas- en aardewerk bent u daar aan het juiste aders. Ook bieden zijn de FLEUROP-service. Jac. Verkuil is naast leverancier van bloemen voor onder andere onze promofilm. Naar ook regelt hij veel rondom de verkoop van  Paasbroden en Paaseieren.

Lelie Design:
Lelie Design is een specialist op het gebied van fotografie, video, styling van fotoshoots en grafische ontwerpen, voor particulieren en bedrijven. In Nederland en daarbuiten, wordt alles vastgelegd of het nu gaat om een bruiloft of een zakelijke fotoshoot. Lianne Torn en Simone van Eerde, maken voor ons foto’s en hebben onze promofilm, bedacht, gemaakt.

 

Drukzo:
Drukzo is een echt 100 % Nederlands bedrijf met haar hoofdkantoor in Rotterdam. Al het drukwerk wordt in Nederland geproduceerd in hoogwaardige productielocaties die werken       met de allernieuwste drukpersen en afwerkapparatuur en volgens de hoogste kwaliteits- en -pocesnormen ( ISO standaarden ). Zo kunnen zij de hoge kwaliteit die zij nastreven 100% garanderen. Drukzo wil ons bij komende evenementen voorzien van drukwerk en promotiemateriaal afgestemd op het evenement zelf. Ook willen zij de nodige aandacht  genereren voor deze evenementen onder hun partners en relaties.

 

Pietersen Elektriciteit:
Pietersen is een middelgroot elektrotechnisch installatiebedrijf. Zij is sinds de oprichting in 1917 gevestigd in Vlaardingen en beweegt zich met name in de industriële sector. Met het thema “More than a Solution”, ondersteunen wij onze relaties met een vijftal vakgebieden;      Installatie techniek, Safety, Technische dienst, Engineering, Keuring & inspecties. Pietersen heeft dit jaar met ons de Paasbrunch geregeld in het Familiehuis.

 

Doelshop:
Achter Doelshop zit een gemotiveerd en gepassioneerd team van voornamelijk vrijwilligers die graag een verschil wil maken. Met dit team doen wij er alles aan om het uiteindelijke doel te bereiken: structureel steun geven aan maatschappelijke projecten. Via DoelShop kun je gratis doneren door te shoppen bij alle aangesloten webshops. Je hoeft hiervoor alleen maar door te klikken naar de shop of een product (zoals bij Bol.com & Zalando) en een aankoop te doen. Dit kost je geen cent extra en je steunt Voorvechter!!

 

Verkade Vlaardingen

Verkade Vlaardingen:
Om inhoud en de kwaliteit, dáár draait het om bij Verkade Vlaardingen. Met ruim 60 jaar ervaring in alle werkzaamheden in de buitenruimte kunt u zich geen betere partner wensen      dan Verkade Vlaardingen. Zij kijken verder dan uw vraag, onderzoeken alle mogelijke consequenties en denken altijd twee stappen vooruit. Dat garandeert u een totaalbeeld én een eindresultaat waarop u in alle vertrouwen kunt bouwen. Ieder jaar mogen wij gebruik maken van faciliteiten om oliebollen te bakken, daarbij worden de bakkers prima verwend met een natje en een droogje en kan er warm en droog gewerkt worden!

 

Onze Sponsoren:

sponsorLoonbedrijf van Etten:
Loonbedrijf van Etten is één van de grootste tuinbouwloonbedrijven van Nederland, gespecialiseerd in alle grondwerkzaamheden in de agrarische sector. Daarnaast worden er ook werkzaamheden verricht in de grond-, weg- en waterbouw.